INTERCOM VIDEO

INTERCOM VIDEO

Een intercom video systeem is een belangrijk onderdeel van je entree. Je wil als bedrijf professioneel overkomen, dus de combinatie van de voordeur, ramen, brievenbussen en eventuele andere toegangssystemen moet er verzorgd uitzien. Daarbij wil je natuurlijk niet dat iedereen zomaar binnen kan lopen. Een modern intercom systeem is daarom voorzien van een camera. Veiligheid én een mooi ontwerp is daarnaast tevens essentieel in wooncomplexen.

Intercom in nieuwbouw of bestaande bouw

Ecolop heeft jarenlange ervaring met het monteren van intercom- of video-intercomsystemen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Zo hebben we al meerdere bedrijfspanden, appartementencomplexen, scholen en zorginstellingen voorzien van nieuwe systemen. We werken met zowel 2-draads, IP als meerdraads-systemen van merken als Comelit, Elbo, Urmet, Golmar, Intratone en Paxton.

Renoveren

Heb je renovatieplannen? Soms verkeert het huidige intercomsysteem nog in prima staat. Laat je daarom goed adviseren over de toekomstbestendigheid van het systeem. Mocht dat in orde zijn, dan zetten we dit systeem simpelweg over in de nieuwe situatie.

Direct advies nodig over intercomsystemen met of zonder video? Neem gerust contact met ons op, we delen graag onze kennis.