POSTKAST WANDOPBOUW

POSTKAST WANDOPBOUW

Wandopbouw postkasten zie je in Nederland het meest. Bij deze postkasten haal je de post uit de achterzijde. Mocht je andere wensen hebben, dan kijken we uiteraard graag samen naar een oplossing. Daarbij is het ook mogelijk om beldrukkers te integreren of een bestaande intercom of videofoon over te zetten in het nieuwe ontwerp.

 

Postkasten van Ecolop

Onze kasten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKV voorschrift) en aan de nieuwe isolatievoorschriften die sinds 2018 gelden. Daardoor stijgt de vraag naar onze postkasten nog altijd. De aluminium of rvs frontplaat staat voor kwaliteit en zorgt voor de juiste isolatie. Welke kleur de postkast krijgt, is geheel aan jou. Onze monteurs regelen het inmeten, de dikte van de frontplaat en de montage. Zaken als JA-NEE plaatjes, naamplaatjes en eventueel een schuine kap aan de binnenzijde zijn naar wens te bepalen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus om een passende postkast voor jouw bedrijf, appartement of gebouw te vinden, helpen we je graag. Neem daarom gerust contact met ons op!

OP MAAT GEMAAKT

Postkasten worden door Ecolop op maat gemaakt.

Hoe specifiek de wensen van de opdrachtgever of architect ook zijn, Ecolop komt met de juiste oplossing, voor elke ruimte.

Leon Teunissen, directeur van Ecolop, legt in 80 seconden uit hoe we dit doen.