STOEPBORDEN

STOEPBORDEN

Niemand loopt jouw bedrijf zomaar voorbij als je op een slimme manier reclame maakt. Met een stoepbord bijvoorbeeld. Stoepborden zijn een flexibele manier om reclame te maken voor je bedrijf of om een actie te delen. Omdat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en de informatie eenvoudig te verwisselen, zijn ze voor veel bedrijven, en zeker voor winkels, geschikt. Hierin deel je een actuele (reclame)boodschap, die je zelfs dagelijks kunt vervangen. Een effectieve en goedkope manier om je boodschap te delen.

Stoepbord buiten

Verwissel de posters in het stoepbord wanneer jij wilt. Elke nieuwe aanbieding of actie kondig je op deze manier eenvoudig aan. De meeste stoepborden van Ecolop zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, afhankelijk van het model waar je voor kiest. Waterdichte modellen lenen zich het beste voor gebruik op de stoep. Ze overleven alle regenbuien met gemak en gaan lang mee. Deze stabiele stoepborden waaien niet zomaar omver en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Wel zo handig, omdat je het bord waarschijnlijk ’s nachts graag binnen plaatst.  

Een stoepbord is een echte blikvanger. Neem contact op met de specialisten van Ecolop. Wij helpen je graag verder met het kiezen van een passend stoepbord én drukken van stoepbordposters. Zorg ervoor dat je boodschap opvalt!

NOG MEER OPVALLEN?

INFORMATIEKASTEN

KLIKLIJSTEN

RECLAMEZUILEN

RECLAMEBORDEN