BEWEGWIJZERING BUITEN

Of je bedrijf nu groot of klein is, Ecolop denkt graag mee over hoe de bewegwijzering het beste kan worden toegepast.

Met een groot aanbod aan bewegwijzeringssystemen kunnen wij elk bedrijf, zorgcentrum, school of overheidsinstelling voorzien van passende bewegwijzering.

  1. /
  2. Bewegwijzering
  3. /
  4. Bewegwijzering buiten

BEWEGWIJZERING BUITEN

Van terreinborden tot parkeerborden en richtingaanwijzers: duidelijk bewegwijzering buiten een pand is essentieel om bezoekers snel naar de gewenste plek te leiden. En daar komt een slimme planning en goede voorbereiding bij kijken. Borden moeten om precies de goede plek geplaatst worden en de pijlen en wijzers moeten bezoekers precies naar de goede kant sturen. 

Kleine, losse, borden maken duidelijk wat zich ergens bevindt. Als specialist in bewegwijzering adviseren wij graag over het geschikte materiaal en de beste plekken om de borden buiten te plaatsen. 

BORDEN

Borden op het terrein maken snel duidelijk waar een bezoeker moet zijn, lees hier meer.

GLAS

Glazen bewegwijzering is chic en duidelijk, lees hier meer.

CONSOLES

Consoles zijn luxe aluminium tekstpanelen, lees hier meer.

Advies op locatie
en op maat

Bewegwijzering heeft een duidelijke functie, het begeleidt mensen door een pand of op een terrein. Daarom moeten de borden er duidelijk uitspringen en is de keuze van positioneren uitermate belangrijk.

Ecolop inspecteert de locatie en kijkt vanuit de bezoeker: waar raakt hij de weg kwijt? Wat zijn de zichtlijnen: kijkt de bezoeker hier omhoog of langs de wand?

Op basis van onze bevindingen én jarenlange ervaring brengen we een advies uit dat voor jouw bedrijf of terrein de beste oplossing biedt.