VEILIGHEIDSSTICKERS

VEILIGHEIDSSTICKERS

Veiligheidsstickers worden door ons geproduceerd om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Deze stickers worden bijvoorbeeld gebruikt om waarschuwingen aan te duiden als het gaat om gevaarlijke stoffen of brandgevaar. Ook als de veiligheid in het geding is kunnen veiligheidsstickers medewerkers wegwijs maken of hulpmiddelen aanwijzen.

 

Ecolop biedt drie soorten veiligheidsstickers:

  • Gevarenpictogrammen: om werknemers te waarschuwen
  • Gebodspictogrammen: om werknemers de nooduitgang of brandblusser te wijzen
  • Verbodspictogrammen: om werknemers te vertellen wat niet is toegestaan, zoals roken

Met veiligheidsstickers bevorder je niet alleen de veiligheid op de werkvloer, maar zorg je er ook voor dat het bedrijf voldoet aan de veiligheidsvoorwaarden. Bedrijven worden namelijk steeds vaker gecontroleerd en dan is ook de aanwezigheid van de juiste stickers of gevarenpictogrammen van groot belang. Het gebruik van zowel bekende als onbekende veiligheidsstickers helpt bij het voorkomen van ongelukken én zorgt voor een goede veiligheidsbeoordeling.

Daarom is het ook fijn als de stickers blijven plakken op plekken waar de ondergrond niet helemaal vlak en glad is. Bij Ecolop vind je binnen- en buitenstickers met extra kleefkracht. Deze stickers zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen alle (weers)omstandigheden. Ze blijven dus goed zitten én gaan lang mee.

Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf een stukje veiliger kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Veiligheidsstickers
Veiligheidsstickers

OF ZOEK JE…

Industriële stickers

INDUSTRIËELE STICKERS

Industriële stickers

KEURINGSSTICKERS

Kenplaatstickers

KENPLAATSTICKERS

Eigendomsstickers

EIGENDOMSSTICKERS