INTERCOM SYSTEEM

  1. /
  2. Toegangscontrole
  3. /
  4. Intercom systeem

INTERCOM SYSTEEM

Een intercom systeem of videofoon is anno 2021 onmisbaar voor bedrijven. Niet alleen om te monitoren wie er allemaal het kantoorgebouw bezoekt, maar ook om als bedrijf professioneel over te komen. Bij Ecolop snappen we dat. Daarom werken we samen met onder andere Comelit, Elbo, Urmet, Golmar en Paxton om elk bedrijf of wooncomplex van een passende intercom te voorzien. We werken met zowel 2-draads en IP, als meerdraadsystemen.

Mocht je gaan renoveren en bijvoorbeeld de postkasten vervangen, dan kan het zijn dat de intercom nog goed is. Deze kan Ecolop gewoon overzetten op de nieuwe postkast. Blijkt de intercom toch aan vervanging toe te zijn, dan verzorgen wij een mooie aanbieding voor de aanschaf van een gloednieuw systeem.

We denken graag mee over welke intercom het beste bij jouw bedrijf of pand past en toekomstbestendig is. Laat je daarom goed adviseren over de aanschaf van een intercom systeem of videofoon en maak direct een afspraak met onze adviseur!

INTERCOM VIDEO

Een intercomsysteem is een belangrijk onderdeel van je entree. Je wil als bedrijf professioneel overkomen, dus de combinatie van de voordeur, ramen, brievenbussen en eventuele andere toegangssystemen moet er verzorgd uitzien. Daarbij wil je natuurlijk niet dat iedereen zomaar binnen kan lopen. Een modern intercomsysteem is daarom voorzien van een camera.