LASERGRAVEREN

  1. /
  2. Belettering & reclame
  3. /
  4. Lasergraveren

LASERGRAVEREN

Lasergraveren is een graveertechniek die op verschillende objecten wordt toegepast, voor een precieze en onverslijtbare imprint. Bij Ecolop zetten we lasergraveren voornamelijk in voor het graveren van promotiematerialen en naamborden, huisnummers en bewegwijzering. Ook hebben we een ruime ervaring in het graveren van aanduidingsborden, sleutelpenningen en typeplaatjes.

 

Lasergraveren op verschillende materialen

De lasergravure wordt digitaal verwerkt en kan bestaan uit tekens, letters, cijfers én tekeningen. Onze CO2 lasermachines kunnen graveren op glas, hout, karton, kunststof, rvs en aluminium. Ook kan de machine in 90 verschillende kleurtinten graveren. Dat maakt het heel geschikt voor het maken van een professionele reclame-uiting.

Omdat Ecolop een flexibele manier van werken hanteert, is ook het graveren van één of een klein aantal objecten mogelijk. De prijs van een lasergravure hangt af van de afmeting en de omvang van de te graveren imprint. Maar, omdat we onze lasermachines direct uit de computer aansturen, zijn er geen extra tussenprocessen nodig. Dat maakt lasergraveren snel en voordelig.

Benieuwd naar de mogelijkheden van lasergraveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je uiteraard graag. Bekijk hieronder alvast een aantal voorbeelden.

ANDERE TECHNIEKEN

LOGO BEDRUKKING

DIGITAAL PRINTEN

SNIJFOLIE

ONE-WAY-VISION FOLIE