SNIJFOLIE

SNIJFOLIE

Voor onze plakletters en logo’s maken we gebruik van een duurzame snijfolie. Deze is maatvast en glanzend. Ideaal voor op auto’s, boten, ramen en gladde muren. Met deze folie voorzie je diverse ondergronden van een leuke tekst, logo, sierlijke lijnen of een pictogram.

Ideaal voor professionele en strakke belettering op etalages, boten of auto’s. Elke gewenste vorm kan worden gesneden en omdat de vormen of letters strak worden uitgesneden, is er geen sprake van achtergrondfolie zoals bij andere stickers. De olie is gegoten voor een vlakke of gebogen ondergrond.

Geprinte snijfolie

Bij Ecolop gebruiken we hoogwaardige folies en print technieken voor een weerbestendig resultaat en langdurige kleurintensiteit. Onze folie stickers zijn daarom geschikt voor permanent gebruik, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor tijdelijke acties. De folie voor snijteksten is verkrijgbaar in verschillende kleuren of vormen. Van logo’s tot lettertypes, van mat tot glans, van één tot meerdere kleuren en van groot tot heel klein: alles is mogelijk bij Ecolop.

 

Voordeel van snijfolie

Het grote voordeel van folie teksten is dat ze geen achtergrond hebben. Daardoor plak je alleen de letters of het logo op bijvoorbeeld je bedrijfspand. Niets meer en niets minder. Om de stickers gemakkelijk zelf aan te brengen zijn onze stickers voorzien van applicatiefolie.

De snijfolie van Ecolop is van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Want niets is vervelender dan stickers die beschadigen door weersomstandigheden.

Voor voertuigreclame, binnen- en buitenreclame of voor in huis. Onze snijfolie is een duurzame, maatvaste, glanzende, gegoten folie voor een vlakke of gebogen ondergrond. De folie is ideaal voor op auto’s, boten, ramen en gladde muren. Met de folie voorzie je diverse ondergronden van een leuke tekst, logo, sierlijke lijnen of een pictogram. Alle snijfolie wordt voorzien van applicatietape om het gemakkelijk aan te brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van snijfolie? Neem dan contact met ons op.

ANDERE TECHNIEKEN

LOGO BEDRUKKING

LASERGRAVEREN

DIGITAAL PRINTEN

ONE-WAY-VISION FOLIE