SNIJFOLIE

SNIJFOLIE

Snijfolie stickers zijn ideaal voor professionele en strakke belettering op etalages, boten of auto’s. Elke gewenste vorm kan uit snijfolie worden gesneden en omdat de vormen of letters strak worden uitgesneden, is er geen sprake van achtergrondfolie zoals bij andere stickers.

Bij Ecolop gebruiken we hoogwaardige folies en printtechnieken voor een weerbestendig resultaat en langdurige kleurintensiteit. Onze snijfolie stickers zijn daarom geschikt voor permanent gebruik, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor tijdelijke acties. De snijfolie voor snijteksten is verkrijgbaar in verschillende kleuren of vormen. Van logo’s tot lettertypes, van mat tot glans, van één tot meerdere kleuren en van groot tot heel klein: alles is mogelijk bij Ecolop.

 

Voordeel van snijfolie

Het grote voordeel van snijfolie teksten is dat ze geen achtergrond hebben. Daardoor plak je alleen de letters of het logo op bijvoorbeeld je bedrijfspand. Niets meer en niets minder. Om de stickers gemakkelijk zelf aan te brengen zijn onze stickers voorzien van applicatiefolie.

De snijfolie van Ecolop is van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Want niets is vervelender dan stickers die beschadigen door weersomstandigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van snijfolie? Neem dan contact met ons op.

ANDERE TECHNIEKEN

LOGO BEDRUKKING

LASERGRAVEREN

DIGITAAL PRINTEN

ONE-WAY-VISION FOLIE