BEWEGWIJZERING BINNEN

 1. /
 2. Bewegwijzering
 3. /
 4. Bewegwijzering binnen

BEWEGWIJZERING BINNEN

In grote panden waar bezoekers de weg zelf gemakkelijk moeten kunnen vinden, het liefst zonder hulp, is heldere bewegwijzering cruciaal. 

Ecolop is gespecialiseerd in dit soort complexe vraagstukken en komt met een passend advies voor de locatie én voor het budget.

Er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden en systemen voor de bewegwijzering binnen in een gebouw. Het doel is altijd om de informatiedrager op een logische plek te plaatsen. Uiteraard moet de informatie op de drager ook duidelijk zijn. Elk systeem heeft een eigen uitstraling en toepassing. Bovendien kunnen de meeste systemen op verschillende manieren worden gemonteerd, zoals hangend aan een plafond of haaks op een muur geplaatst. Het formaat passen we graag aan naar de behoefte.

 

Een aantal voorbeelden:

 • Platte borden van materiaal naar wens, zoals aluminium of glas
 • Hangborden, wandborden, richtings- en overzichtsborden
 • Opvallende borden die haaks op de muur worden geplaatst en bijvoorbeeld aangeven waar zich een toilet of receptie bevindt
 • Een verzamelbord met diverse kleine richtingaanwijzers die verschillende kanten op wijzen
 • Wandborden met kappen
 • Bordjes met ‘niet storen’ of ‘bezet’
 • Glasplaten met informatie
 
De keuze uit systemen voor bewegwijzering binnen is enorm. Zowel in soort, het materiaal, de kleur en wijze van bedrukking of graveren. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij doen graag een passend aanbod.

Advies op locatie
en op maat

Bewegwijzering heeft een duidelijke functie, het begeleidt mensen door een pand of op een terrein. Daarom moeten de borden er duidelijk uitspringen en is de keuze van positioneren uitermate belangrijk.

Ecolop inspecteert de locatie en kijkt vanuit de bezoeker: waar raakt hij de weg kwijt? Wat zijn de zichtlijnen: kijkt de bezoeker hier omhoog of langs de wand?

Op basis van onze bevindingen én jarenlange ervaring brengen we een advies uit dat voor jouw bedrijf of terrein de beste oplossing biedt.