OVER ONS

Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat de eerste indruk
die je bedrijf, pand of terrein maakt, meteen de juiste is.

Lees meer over ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

  1. /
  2. Over ons

Ecolop

Wat 20 jaar geleden begon met een bescheiden portfolio van stickers en naambordjes, is uitgegroeid tot het Ecolop van vandaag: een modern en creatief bedrijf dat voor elke vraag van de klant een slimme oplossing heeft.

Inmiddels weten klanten de weg naar ons te vinden voor grote en kleine projecten. Van totaalprojecten zoals het leveren van postkasten, bewegwijzering, bellentableuas en veiligheidsborden voor een pand met 500 appartementen tot de aanvraag van een reclamebord of tien veiligheidsstickers die nodig zijn in een bedrijfshal.

Nieuwsgierig als we zijn, houden we onze ogen en oren open voor innovatieve productietechnieken. Zo weten we verrassende, nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen. Denk aan het toepassen van lasergravure bij promotiemateriaal. Ook kunnen we kwalitatief hoogstaande voorwerpen full colour printen, ongeacht de vorm.

Wat jij ook bedenkt, wij maken het!

Zo werken wij

Als je aan onze klanten vraagt om Ecolop te typeren, dan omschrijven ze ons  vaak als betrouwbaar. Je kunt erop vertrouwen dat onze offertes compleet zijn. Dus zonder verrassingen achteraf. Wij houden namelijk van duidelijke communicatie. En als je budget niet zo groot is, denken we graag met je mee hoe we het maximale resultaat kunnen behalen én toch aan je wensen voldoen.

Ook voor wat betreft een effectieve planning mag je op ons rekenen: we geven een reeële en haalbare planning af, waar je ons aan mag houden. Al is het soms een heel gepuzzel, vooral bij grote projecten waar je afhankelijk bent van meerdere partijen. We houden de planning altijd scherp in de gaten en melden ons direct als er hobbels op de weg zijn. Zo sturen we op tijd bij en zorgen we ervoor dat het project op koers blijft.

Ons team staat
voor je klaar

Met ons kleine, hechte team zijn de lijnen kort en schakel je snel.
Heb je al een idee uitgewerkt en gaat het alleen om de productie? Daar kunnen wij prima mee uit de voeten. Heb je nog geen idee en wil je dat wij een ontwerp voor je bedenken? Dat kan ook! Wij voeren alles uit in eigen beheer: van ontwerp tot montage. Zo houden we de lijnen lekker kort. 

Als er tijdens een project onvoorziene problemen opduiken, dan lossen we die snel op. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Want uiteindelijk telt alleen het eindresultaat, daar moet je nog jarenlang plezier van hebben.

Onze visie is dat je met een fijne samenwerking tot grote hoogtes komt.
Wij gaan ver voor onze klanten. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Maken wij een afspraak?
Ik zou het leuk vinden om kennis te maken.

Leon Teunissen, directeur