INFORMATIEKASTEN

  1. /
  2. Belettering en reclame
  3. /
  4. Informatiekasten

INFORMATIEKASTEN 

Informatiekasten zijn vitrines waarin je informatie plaatst. Ze worden voor verschillende doeleinden en in diverse branches veelvuldig gebruikt. Omdat het zo gemakkelijk is om hierin informatie te verwisselen, is het nog steeds een ideale manier van reclame maken of informeren. Zo worden ze graag gebruikt door hotels en restaurants om bijvoorbeeld informatie over de openingstijden te delen en de menukaart te tonen.

 

Soorten informatiekasten

Deze kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en eventueel met verlichting. Door verlichting aan te brengen in de kast is de informatie nog beter leesbaar. De meeste kasten zijn voorzien van veiligheidsglas en geschikt voor wandmontage buiten. Ze worden beveiligd door middel van een slot en variëren in maat van A2 tot (meerdere keren) A4. De kast kan, afhankelijk van de wensen, zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. In alle gevallen is de informatie die in de kast hangt gemakkelijk te verwisselen. De achterkant is gemagnetiseerd.

Informatiekasten worden gemaakt van onder andere geanodiseerd aluminium en hebben zelden onderhoud nodig. Meer weten over informatiekasten?
Neem contact met ons op!

Meer over vitrines: https://nl.wikipedia.org/wiki/Vitrine

NOG MEER OPVALLEN?

KLIKLIJSTEN

RECLAMEZUILEN

STOEPBORDEN

RECLAMEBORDEN