TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole biedt ontvangers de mogelijkheid om zelf te bepalen wie zij toegang tot het pand verlenen. Bovendien is het dé manier om bezoekers van afstand binnen te laten. Een ingebouwde camera biedt extra veiligheid. Bij Ecolop weten we welke systemen zich voor diverse toepassingen lenen. Wij adviseren graag over een geschikte oplossing en een goed passend intercomsysteem of bellentableau.

  1. /
  2. Toegangscontrole

INTERCOM SYSTEEM

BELLENTABLEAU

Toegangscontrole

In een complexer wordende wereld is veiligheid en toegangscontrole een steeds belangrijker wordend issue. Onze toegangscontrolesystemen combineren optimale toegankelijkheid met veiligheid, controle en comfort en integreren met elektromechanische, elektrische en elektronische sloten, pushbars, automatische schuif- en draaideuren, slagbomen, intercomsystemen, CCTV camerasystemen, alarmsystemen en verlichting.

INTERCOM SYSTEEM

Een intercom of videofoon is anno 2021 onmisbaar voor bedrijven. Niet alleen om te monitoren wie er allemaal het kantoorgebouw bezoekt, maar ook om als bedrijf professioneel over te komen. Meer weten over onze intercom systemen? 

BELLENTABLEAU

Bellentableaus zijn onmisbaar in appartementencomplexen of kantoorpanden. Het is de eerste indruk bij een entree. Het tableau moet duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers. Maak een goede eerste indruk!