VERKEERSSPIEGELS

  1. /
  2. Bedrijf en veiligheid
  3. /
  4. Verkeersspiegels

VERKEERSSPIEGELS

Verkeersspiegels zijn noodzakelijk voor veilig weggebruik. Dankzij het strategisch plaatsen van deze spiegels worden veel ongelukken voorkomen. Ecolop maakt en plaatst verkeersspiegels voor bedrijven en gemeenten. Op veel plekken, zoals parkeerplaatsen en uitritten op een industrieterrein, is het zicht beperkt door gebouwen en onoverzichtelijke bochten. Juist op die plekken is het verstandig om een verkeersspiegel te plaatsen. 

Verkeersspiegels worden gemaakt van verschillende materialen. We leveren bijvoorbeeld spiegels in een rvs-frame, maar ook exemplaren die gemaakt zijn van acryl, een gekleurd kunststof. Ook voor bolspiegels kun je bij ons terecht. Afhankelijk van de bolling hebben deze een 90, 180 of 360 graden kijkhoek.

Wat de beste verkeersspiegel is, hangt helemaal af van de situatie. Moet de spiegel tegen een stootje kunnen en weerbestending zijn? Is functionaliteit belangrijker dan het uiterlijk van de spiegel? In ons assortiment vind je verschillende verkeersspiegels, voor elke denkbare verkeerssituatie.

Laat ons weten wat je zoekt, dan vinden wij een verkeersspiegel die bij de situatie past!

Ecolop heeft al meer dan 2.000 verkeersspiegels geplaatst voor gemeentes en bedrijven.