VERKEERSSPIEGELS

  1. /
  2. Bedrijf en veiligheid
  3. /
  4. Verkeersspiegels

Ecolop heeft al meer dan 2.000 verkeersspiegels geplaatst voor gemeentes en bedrijven.

Verkeersspiegels zijn noodzakelijk in het dagelijks verkeer. Dankzij het strategisch plaatsen van deze spiegels worden veel ongevallen voorkomen. Ecolop maakt en plaatst deze voor bedrijven en gemeenten. Op veel plekken, zoals parkeerplaatsen en uitritten op een industrieterrein, is het zicht beperkt door gebouwen en onoverzichtelijke bochten. Juist op die plekken is het verstandig om een dergelijke spiegel te plaatsen.

Bij een verkeersspiegel denk je natuurlijk direct aan een ronde spiegel, of juist een spiegel rechthoek met een wit en rood geblokte rand. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden die onder het begrip ‘verkeersspiegel’ vallen. Wij verkopen namelijk ook bolspiegels of kogelspiegels, spiegels voor industrieel en verschillende spiegels voor binnen.

Verkeersspiegels worden gemaakt van verschillende materialen. We leveren bijvoorbeeld spiegels in een rvs-frame, maar ook exemplaren die gemaakt zijn van acryl, een gekleurd kunststof. Ook voor bolspiegels kun je bij ons terecht. Afhankelijk van de bolling hebben deze een 90, 180 of 360 graden kijkhoek.

Materiaal:

  • Glas: bijzonder helder en zeer goede reflectie.

  • Acryl: een glasheldere en gekleurde kunststof, het materiaal is 25 keer sterker dan glas in dezelfde dikte.

  • Veiligheidsglas: glas dat door een speciale folie niet versplintert bij breuk.

  • RVS: metaalsoort die bekend staat om bestendigheid tegen aantasting en roestvrije eigenschappen.

  • Polycarbonaat: onderscheidt zich van andere kunststoffen door haar optische zuiverheid in combinatie met een zeer hoge slagvastheid.

Wat de beste spiegel is, hangt helemaal af van de situatie. Moet de spiegel tegen een stootje kunnen en weerbestendig zijn? Is functionaliteit belangrijker dan het uiterlijk van de spiegel? In ons assortiment vind je verschillende modellen, voor elke denkbare verkeerssituatie.

Laat ons weten wat je zoekt, dan vinden wij de juiste spiegel die bij de situatie past!

Ecolop Verkeersspiegels