POSTKASTEN

Ecolop heeft een ruim assortiment aan postkasten. Wil je bijvoorbeeld de post aan de voorkant insteken en uithalen? Of liever aan de achterkant? Of is het toch praktischer om een voor-, zij- of schuine bus te plaatsen? Het is allemaal mogelijk. We leveren ook vrijstaande postkasten en kunnen een bellentableau of spreekpaneel integreren.

Op zoek naar een product op maat of heb je advies nodig? We denken graag met je mee!

  1. /
  2. Post en pakketten
  3. /
  4. Postkasten
Inbouw Postkasten van Ecolop

POSTKASTEN INBOUW

Opbouw Postkasten van Ecolop

POSTKASTEN OPBOUW

Vrijstaande Postkasten van Ecolop

POSTKASTEN VRIJSTAAND

MATERIALEN

Alle postkasten van Ecolop worden gemaakt van hoogwaardig staal of rvs. Kies je voor RVS postkasten, dan vraagt dit om enig onderhoud. RVS betekent namelijk niet roestvrij, maar roest vast. Om de RVS postkasten in perfecte staat te houden, is het belangrijk om de deze minimaal twee keer per maand met een sopje of RVS reiniger af te nemen.

KLEUREN

Ecolop postkasten worden altijd voorzien van een poedercoating en als kleurreferentie gebruiken wij de RAL-waaier. RAL is een Europees kleurmatching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Van knalgeel tot krijtgrijs en van appeltjesgroen tot crèmewit: er is altijd een kleur die perfect aansluit bij het design van jouw bedrijf of gebouw. Daarnaast kunnen we de postkasten ook voorzien van een ivoorkleur of metallic kleur (anodiseren). 

AFMETINGEN

Onderstaande liggende afmetingen van brievenbussen worden vaak toegepast én zijn zowel in Nederland als in België toegestaan. Postkasten van 300mm breed hebben een inwerpklep van 265 x 35 mm. Een postkast van 370 mm breed heeft een inwerpklep van 325 x 35 mm.

Wij denken graag met je mee over een postkast die past bij jouw wensen. Neem contact met ons op!

OP MAAT GEMAAKT

Postkasten worden door Ecolop op maat gemaakt.

Hoe specifiek de wensen van de opdrachtgever of architect ook zijn, Ecolop komt met de juiste oplossing, voor elke ruimte.

Leon Teunissen, directeur van Ecolop, legt in 80 seconden uit hoe we dit doen.