Reclameborden

  1. /
  2. Belettering en reclame
  3. /
  4. Reclameborden

RECLAMEBORDEN

Een bedrukt Reclamebord van Ecolop valt op! Professioneel gemaakte en geplaatst. Laat voorbijgangers zien wie je bent. De borden kunnen op verschillende plekken geplaatst worden, zowel binnen of buiten.

 

Er zijn verschillende soorten reclameborden, denk aan onder andere:

  • Stoepborden
  • Swingboarden
  • Lichtbakposters
  • Plakkaten
  • Reclameborden van plaatmateriaal

 

Reclameboodschap op een bord

Wat voor soort reclamebord je ook nodig hebt, bij Ecolop ben je aan het juiste adres. Wij bedrukken jouw boodschap full-color op verschillende materialen. Zo ben je er zeker van dat je bord opvalt. Een reclameboodschap op bijvoorbeeld geborsteld alumunium, forex, kanaalplaat, trespa of een magneetbord? Onze specialisten denken graag met je mee over een geschikt materiaal. Natuurlijk zijn de borden die buiten geplaatst worden slijtvast en weerbestendig. Zonder problemen gaan de meeste borden dan ook jarenlang mee.

Het in Nederland meest voorkomende formaat is (circa) 240 centimeter hoog en 330 centimeter breed, die vooral langs in- en uitvalswegen geplaatst zijn.

Behalve borden met een “vaste” reclame-uiting bestaan er borden met wisselende boodschappen. Hierbij bestaat het paneel uit een aantal driezijdige balken, waarbij afwisselend drie verschillende reclame-uitingen vertoond kunnen worden, of uit een omhoog en omlaag draaiende film waarop de reclame-uitingen bevestigd zijn. Ook kan een reclamebord voorzien zijn van een LED-scherm waarop verschillende reclames getoond kunnen worden. Dit maakt het ook mogelijk om bewegende reclames te tonen.

Bedrijven die hun producten of boodschappen onder de aandacht van het publiek willen brengen, kopen hiertoe ruimte op de borden van exploitanten.

Een andere vorm van reclameborden zijn de borden die gebruikt worden bij vele vormen van sport zoals langs een voetbalveld in een stadion.

Meer weten? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

NOG MEER OPVALLEN?

KLIKLIJSTEN

RECLAMEZUILEN

STOEPBORDEN

RECLAMEBORDEN