AANLEVERINSTRUCTIES

  1. /
  2. Over ons
  3. /
  4. Aanleverinstructies

BESTANDEN AANLEVEREN

EPS, AI, PDF
Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen, je bestelling snel te kunnen leveren én de kosten laag te houden, is het belangrijk dat bestanden in het juiste bestandsformaat worden aangeleverd. Wij  ontvangen het liefst een EPS, AI of PDF bestand.

JPG, PSD, DOC, PNG, TIFF of GIF
Ook is het mogelijk om een JPG, PSD, DOC, PNG of TIFF aan te leveren. Houd er rekening mee dat we extra kosten in rekening kunnen brengen voor bestanden in JPG, PSD, DOC, PNG, TIFF of GIF. Dat geldt ook voor het aanleveren in andere extensies dan de hierboven benoemde.

FOTO
Wil je een foto op een voorwerp drukken? Zorg er dan voor dat de foto zo groot mogelijk wordt aangeleverd (300 dpi). Het gebruik van Excel of Powerpoint raden we sterk af, omdat deze programma’s niet geschikt zijn voor drukwerk.

LOGO
Is het logo profesioneel ontworpen? Dan is hier bijna altijd een EPS bestandsformaat van. Vaak met een simpel belletje of e-mail naar je ontwerper, drukker of websitebouwer kunt je een bestand in EPS, AI of PDF ontvangen.

Kun je echt geen EPS, AI of PDF aanleveren, is dat natuurlijk ook geen probleem. Onze studio helpt je graag. Twijfel je over de kwaliteit van je bestand? Neem gerust contact met ons op!

LETTERCONTOUREN EN PMS
Wanneer je een EPS bestand aanlevert, zorg er dan altijd voor dat de lettertypes omgezet zijn in lettercontouren.
Mocht je logo opgebouwd zijn uit PMS-kleuren, dan ontvangen wij graag de PMS-kleurcodes.