RAAMSTICKERS

RAAMSTICKERS of GLAS STICKERS

Raamstickers of glas stickers​ zijn speciaal ontworpen om op gladde ondergronden, zoals glas, spiegels en hoogglans-geschilderde oppervlakken te plakken.

 

Ecolop levert verschillende soorten raamstickers of glas stickers:

  • Plan aan de binnenkant en zie aan de buitenkant
  • Plan aan de buitenkant en zie aan de buitenkant
  • Plan aan de binnen- of buitenkant en zie aan beide zijden

Omdat we bij Ecolop zilver als tussenlaag gebruiken, wordt zonlicht geblokkeerd. Daarbij zijn de raamstickers herbruikbaar en gemakkelijk zelf te plakken en af te halen. Ramen lappen blijft met deze raamstickers ook gewoon mogelijk. De stickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en gedurende 3 tot 5 jaar UV-bestendig.

 

Maten en materialen raamstickers of glas stickers

De raamstickers of glasstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, zoals wit of transparant vinyl. Wanneer je voor transparant vinyl gaat, adviseren we om daarbij voor extra dekwit te kiezen. Daarbij wordt een extra laag wit geprint achter de kleuren, waardoor de kleuren beter uitkomen. Zeker als er veel wit in je ontwerp zit, is extra dekwit nodig.

Daarbij adviseren we je om ook aan de sticker aan de binnenkant van het raam te plakken. Zo beschermt het raam de sticker en heb je geen extra afwerkingslaag nodig. Het zorgt er ook voor dat niemand zomaar de sticker kan verwijderen. Win-win!

Raamstickers kunnen praktisch, decoratief of voor marketingdoeleinden ingezet worden. Wil je weten hoe Ecolop jouw ramen omtovert in een herkenbare reclame-uiting? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

NOG MEER OPVALLEN?

KLIKLIJSTEN

RECLAMEZUILEN

STOEPBORDEN

RECLAMEBORDEN