LOGO BEDRUKKING

  1. /
  2. Belettering en reclame
  3. /
  4. Logo bedrukking

LOGO BEDRUKKING

Relatiegeschenken, werkkleding, plaatwerk of andere voorwerpen kun je gemakkelijk eigen maken door een logo bedrukking. Een logo, maar ook een persoonlijke boodschap, gebruiksaanwijzing of typeaanduiding, kunnen we op verschillende manieren op het product aanbrengen:

 

Logo bedrukking door Digitale print

Objecten niet groter dan 10 cm hoog en 137 cm breed kunnen we voorzien van een digitale print. De digitale printers van Ecolop maken een afdruk in hoge resolutie op ondergronden als hout, papier, metaal, karton en kunststof.

Lees hierover meer op de pagina ‘Digitaal printen’

 

Logo bedrukking door Lasergraveren

Lasergraveren wordt vaak ingezet vanwege veiligheidsredenen. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van type- en instructieplaatjes. Maar het kan ook gebruikt worden om een mooi product van een blijvende herinnering te voorzien.

Lees meer op de pagina ‘Lasergraveren’

 

Bedrukte relatiegeschenken

Logo bedrukking: We doen waar we goed in zijn en is het bedrukken van relatiegeschenken. Ecolop.nl is ooit begonnen met een kantoortje aan huis en is inmiddels uitgegroeid tot een full-service leverancier van bedrukte artikelen en folies. We hebben de beschikking over een hypermoderne drukkerij waar efficiënt gewerkt wordt. Hierdoor kunnen wij al onze producten leveren tegen prima prijzen en een prima kwaliteit.

Heb je toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Je kan bij ons altijd een offerte aanvragen. Hier bij Ecolop zorgen we ervoor dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn en zoeken we naar een weg om het perfecte product voor je waar te maken. Dat allemaal in combinatie met de snelste levertijden! Neem vandaag nog contact met ons op en we staan voor je klaar. Het bedrukken van objecten is maatwerk, daarom helpen we je graag persoonlijk. Heb je advies nodig over de juiste methode? Neem dan contact met ons op.

ANDERE TECHNIEKEN

LASERGRAVEREN

DIGITAAL PRINTEN

SNIJFOLIE

ONE-WAY-VISION FOLIE